Nejnovější recenze ze sekce Plenkové dorty
dortNEdort dvoupatrový černobílý plenkový dort se sloníkem a chrastítkem Bílá deka, slon a špendlík neutrální nápl
- Rychlá komunikace
- Skvělý nápad
Absolutní spokojenost! Dort krásný dorazil do 2 dnů od objednávky. Úžasná komunikace a ochota pomoct! 100% doporučuju všem, kteří si neví rady s dárkem pro novopečené rodiče. Já udělala obrovskou radost a věřím, že v budoucnu budu ještě využívat dortNEdort. Mockrát děkuju!
dortNEdort Dvoupatrový plenkový dort XIV. pro holčičky set deky a usínáčka ve tvaru myšky Miminko se narodilo a jsou mu 3 m
Krásný, úplně stejný jako na obrázku :-)
- Moc hezky zabalené. Pěkný dárek...spoustu pěkných užitečných věcí je uvnitř dortu..objednala jsem opakovaně a vždy velká spokojenost...takže velkou pochvalu si zaslouží, kdo tyto nádherné dortíky vytváří. ...!!!!!
Cena odpovídá kvalitě.
dortNEdort Dvoupatrový plenkový dort X. s bambusovou osuškou a sloníkem Miminko se narodilo a jsou mu 3 měsíce, Barva dortuNEdortu nebo vzor deky: Šedá deka, růžová mašle, náplň pro holčičku
Jedním slovem nádhera, je radost dávat takový dárek. Odpovídá obrázkům na internetu. Líbila, se mi kartička se jménem miminka a výšivka na dece.
Přepravu dort zvládl bez újmy, je dobře vyrobený i zabalený.
dortNEdort dvoupatrový černobílý plenkový dort se sloníkem a chrastítkem Bílá deka, slon neutrální náplň
- Krásný dort
- Velké množství variant
- Kvalitní zboží uvnitř dortu
- Hezky zabaleny
dortNEdort Třípatrový plenkový dort zdobený medvídkem nebo sloníkem usínáčkem růžový deka a šedá mašle
- nádherný *****
- žádná
- nádherný plenkový dort, komunikace perfektní, na požádání přidali i jméno novorozené vnučky. Dort jsme vyzvedávali osobně, vše bylo připraveno přesně jak jsme se dohodli.
dortNEdort Dvoupatrový plenkový dort XVIs dekou s hvězdami a medvídkem Miminko se narodilo a je mu asi měsíc růžový mašle pro holčičku
- Jeden den jsem objednala, druhý den mi byly dorty dodány :-) Dorty jsem objednávala už podruhé a vždy měly velký úspěch! krásný a originální dárek :-)
velmi pěkné, udělalo radost obdarovaným
dortNEdort Třípatrový plenkový dort zdobený hračkou a botičkami modrý deka světle modrý mašle a medvídek
- "dort" splnil všechna naše očekávání :)
dortNEdort Jednopatrový plenkový dort VI. pro holčičku zdobený princeznou Miminko se narodilo a je mu asi měsíc Princezna s šedou mašlí
- Krásně zabalené
- Kvalitní výrobky v balení
- Ideální krásným dárek pro dítě
- Krásný velky dort se spoustou různých věcí za super cenu.
- Je v něm spoooousta věcí pro malou princeznu
- nápad a provedení
- užitečné jak pro dítě tak pro rodiče
dortNEdort Dvoupatrový plenkový dort XVset deky a usínáčka ve tvaru sloníka Miminko se narodilo a je mu asi měsíc růžový mašle pro holčičku
- hezké provedení
dortNEdort Dvoupatrový plenkový dort XVIs dekou s hvězdami a medvídkem Miminko se narodilo a jsou mu 3 m Mint mašle pro holčičku
nádherný vkusný dortík
dortNEdort Třípatrový plenkový dort zdobený medvídkem nebo sloníkem usínáčkem modrý deka tmavě modrý mašle a slon
Nádherný a propracovaný dort pro mimčo.
dortNEdort Třípatrový plenkový dort zdobený medvídkem nebo sloníkem usínáčkem modrý deka světle modrý mašle a medvídek
Opravdu velice krásný a do nejmenšího detailu propracovaný dort pro miminko.
dortNEdort Dvoupatrový plenkový dort XVIs dekou s hvězdami a medvídkem Miminko se narodilo a jsou mu 3 m modrý mašle pro chlapečka
Krásný dort, který udělal obrovskou radost.
Určitě doporučuji ;-)
PASTELL Decor Plenkový dort jednopatrový pro chlapečka hrající medvídek 2 Miminko váží 3 - 6 kg Velikost oblečení 62/68 Miminku jsou 3 - 6 m
- příjemné na omak
perfektní
Reakce obchodu dortNEdort
Děkujeme za Vaše hodnocení!
Zobrazuji 161 - 180 ze 370 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...19 Další »