Nejnovější recenze ze sekce Plenkové dorty
Nakoupila jsem už 2x a opět vše v pořádku, pěkné provedení, rychlé dodání, bezva komunikace :).
Krásně vypadá a udělal radost. Vzorně zabaleno, aby nedošlo k poničení :)
dortNEdort Dvoupatrový plenkový dort XIV. pro holčičky set deky a usínáčka ve tvaru myšky Miminko se narodilo a je mu asi měsíc
nerozumím otázce, jaká výhoda či nevýhoda?
s produktem jsem spokojena, je to roztomilé a hezký dárek
- dort krásně zpracovaný
- rychlost vyrobení
dortNEdort Jednopatrový plenkový dort zdobený medvídkem Miminko se narodilo a jsou mu 3 měsíce Šedá deka růžová mašle a medvídek
Úžasné spojení krásného s praktickým.
Obdarovaným udělal radost. Ve skutečnosti je vše tak, jak je při objednávání nabízeno.
dortNEdort Dvoupatrový plenkový dort XIV. pro holčičky set deky a usínáčka ve tvaru myšky Miminko se narodilo a jsou mu 3 m
- Dárek, který neurazí , ale potěší.
dortNEdort Dvoupatrový plenkový dort XVI. pro holčičku zdobený usínáčkem ve tvaru labutě Miminko se narodilo a je mu asi měsíc
- Kvalitní materiál a zpracování
Pěkně zpracovaný, osobní díky výšivce. Rozhodně doporučuji
- Velmi krásný dort
Velmi krásný dort, doporučuji všem, byla jsem mile překvapena. Děkuji
PASTELL Decor Plenkový dort bílý pro dvojčátka Pro holčičku a chlapečka 2 Miminko váží 3 - 6 kg
Iveta Pychova
Přidáno: 5. ledna 2021
- Kupovala jsem jako dárek pro sestřenku, které se narodila dvojčata a naprostá spokojenost!!! Ručně napsaný. jmenovitě adresovaný lísteček udělal obrovskou radost!! Jsem moc ráda, že jsem Vás mohla podpořit, mám z toho opravdu hřející pocit u srdce!!! A dort měl obrovský úspěch!!!!
- žádná!!!
PASTELL Decor Plenkový dort jednopatrový pro chlapečka - medvídek Vel.2 - Miminko váží 3 až 6 kg, Velikost oblečení: 62/68 - Miminku jsou 3 až 6 měsíců
Registrovaný uživatel
Přidáno: 4. ledna 2021
- Originální dárek
- Sklidil úspěch
dortNEdort Dvoupatrový plenkový dort X. s bambusovou osuškou a sloníkem Miminko se narodilo a je mu asi měsíc, Barva dortuNEdortu nebo vzor deky: Šedá deka, růžová mašle, náplň pro holčičku
- Parádní přístup, po objednání rychle připraveno k vyzvednutí. Všem doporučuji
Reakce obchodu dortNEdort
Moc Vám děkujeme za hodnocení!
dortNEdort Dvoupatrový vánoční plenkový dort se sloníkem Miminko se narodilo a je mu asi měsíc, Barva dortuNEdortu nebo vzor deky: růžový mašle pro holčičku
Přidáno: 25. prosince 2020
(naposledy upraveno 20. ledna 2021)
Zakoupeno v dortNEdort
byl to dárek k vánocům,velká spokojenost.
- Komunikace, perfektní balení předmětu
dortNEdort jednopatrový plenkový dort V6 ks Pampers Premium Care usínáček produkty Mimijo a mnoho dalšího Miminko se narodilo a je mu asi měsíc Barva dortuNEdortu nebo vzor deky Šedá dek
super dárek
- Tenhle plenkový dort mě strašně zklamal. Barva , velikost nic z toho není hezké. Nemyslela jsem si, že plenka bude hnědá, mrzí mě to, na fotce to vypadá moc hezky, skutečnost je přímo strašná
- super
Krásná práce, originalita
dortNEdort Třípatrový plenkový dort zdobený medvídkem nebo sloníkem usínáčkem modrý deka tmavě modrý mašle a slon
praktický dárek který potěší rodiče i miminko ;-)
- Spokojený
dortNEdort Jednopatrový plenkový dort VI. pro holčičku zdobený knížkou Miminku už je víc než půl roku
Pokud nevíte, čím potěšit rodiče nového človíčka, tak tohle je přesně ono :) Do dortu si můžete vybrat cokoliv - knížku, hračku, oblečení... dort vypadá jako opravdový dort a celofán tomu dodává lesk :)
Zobrazuji 141 - 160 ze 370 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...19 Další »