Nejnovější recenze ze sekce Plenkové dorty
Naprostá spokojenost a rychle dodání moc děkuji a s přáním sem dostala což je krásný moc děkuji
spokojená
Reakce obchodu dortNEdort
Děkujeme za Vaše hodnocení!
- Krasny darek,ktery bude delat paradu a posleze se cely zuzitkuje
DortNEdort Dvoupatrový plenkový dort XI. pro holčičku zdobený zajíčkem usínáčkem Miminko se narodilo a je mu asi měsíc
super dárek
Reakce obchodu dortNEdort
Velmi děkujeme za Vaše hodnocení!
Mám nejlepší zkušenosti, výrobky jsou skvělé, úžasné a nejlepší.
Byl to dárek
- Krásné balení
- Užitečné věci vevnitř ju
- rychlost dodání
žádná
- Nádherné. Kvalitní. Úžasný dárek.
Moc děkujeme za Vaše hodnocení!
dortNEdort dvoupatrový černobílý plenkový dort se sloníkem a chrastítkem Bílá deka, slon a špendlík neutrální náplň
- perfektně nachystáno a vyrobeno. Kvalita super.
Díky za Vaše hodnocení!
- Skvělý design hračky, příjemné materiály
DortNEdort Dvoupatrový plenkový dort XI. pro holčičku zdobený zajíčkem usínáčkem Miminko se narodilo a jsou mu 3 měsíce
- Předčil naše očkávání
Dort byl krásným překvapením, obdarovaná měla velkou radost:) Obsah přesně podle popisu a domluvy.
Moc děkujeme za Vaše hodnocení!
Plenovy dort je velmi pekny, objednavali sme tri rozne farby pre miminka, ktore sa v poslednom case narodili zamestnancom vo firme. Po vytvoreni objednavky sa mi pacilo rychle jednanie a dohodnutie na dodavke, ktora prebehla presne tak ako sa urcilo. Po zaplateni sme automaticky obdrzali fakturu. Doporucujem obchod aj produkt a dakujem.
- Kvalita
Dort byl nádhernej. Super domluva,
PASTELL Decor Plenkový dort jednopatrový růžovostříbrný 2 Miminko váží 3 - 6 kg Velikost oblečení 62/68 Miminku jsou 3 - 6 m
- Skvělé provedení
- Bohatý obsah
- Možnost dodatečné úpravy dle požadavku zákazníka
dortNEdort Třípatrový plenkový dort I. zdobený medvídkem nebo sloníkem usínáčkem Miminko se narodilo a je mu asi měsíc Šedá deka růžový sloník a mašle
- Perfektní
- velmi hezky a vkusně zabalené,
- vybavení neodpovídá ceně, spíše předražené
- jako dárek SUPER nápad,kvalitní výbavička využitím i materiálem
Reakce obchodu dortNEdort
Děkujeme, jsme rádi, že se Vám dort líbil!
je to krásné
Zobrazuji 281 - 300 ze 370 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...19 Další »